Ga naar hoofdinhoud

25-jarig bestaan Star Promotions

2015 is het jaar dat Star Promotions 25 jaar bestaat en dat willen we vieren samen met alle deelnemers.

We beginnen met een leuke aanbieding op de Voorjaarsbraderie in Bemmel op zondag 12 april en er zullen er meer volgen.

Hoe Star Promotions begon

In 1990 begon Martin Heydeman zijn Star Promotions heel bescheiden. In een slaapkamer werd een kantoor ingericht zonder kopieerapparaat wat resulteerde in af en aan rijden naar Kopie Plus.

het begin van Star Promotions
Star Promotions

Inmiddels was er een vrachtwagen met marktkramen aangeschaft en de eerste opdrachten kwamen . Met veel humor werd het opbouwen van markten snel geleerd. Na de Jaarmarkt in Scheveningen Duindorp kregen we al snel in de gaten dat vanuit een kantoor op de markt, weinig vakkundig geregeld kon worden voor de handelaren. Vanaf toen zijn we alle evenementen zo dicht mogelijk bij het vuur gaan regelen.

Uitbreiding

David Lourens is de eerste medewerker die een vast contract kreeg. Dat contract besloeg een half A4tje en is nog steeds van kracht. Met de hulp van vele parttime kramenbouwers groeide het bedrijf uit zijn jas en werd er een nieuw onderkomen gevonden in het industrieterrein de boezem in Pijnacker. Daar groeide het bedrijf snel uit naar een bedrijf met 7 man personeel in vast dienst. Marian Woning is van die groep nu nog steeds bij ons werkzaam.

Verhuizing

Na vele hele plezierige jaren verplaatste het bedrijf naar Bleiswijk, naar een kantoorruimte waar Star Promotions eigenaar van werd, dus hoefde er minder kosten aan huisvesting te worden betaald. Ramon is ons hier komen versterken. Op dit moment besteden wij veel tijd om aan alle eisen te voldoen die ons door diverse gemeentes worden opgelegd. Daarnaast zijn we op zoek naar een succesformule om de braderieën nog aantrekkelijker te maken, waardoor nog meer mensen een bezoek brengen, en meer uitgeven, op “onze” evenementen.

het team van Star Promotions
Star Promotions

Na vele jaren gaan wij samen met de Beursfabriek in Nieuwegein een driedaagse Kerstbraderie organiseren. Voor het kraamgeld hoeven de handelaren het niet te laten. Zij betalen €. 40,00 incl. btw per dag voor de eerste twee dagen en   €. 65,00 incl. btw voor de zondag. Het publiek mag voor €. 2,50 naar binnen.

Kom ook naar Nieuwegein om ons jubileumjaar mee af te sluiten.

Star Promotions
Star Promotions