Ga naar hoofdinhoud

Standhouders gezocht Markt in ’t Park

Op zondag 4 september 2016 vindt de tweede editie van de lifestylemarkt ‘Markt in ’t Park’ plaats in het Nicolaaspark in het centrum van Zoetermeer. Creatieve ondernemers uit de stad de kans krijgen om hun producten hier aan de man te brengen.

Vorig jaar verkochten ruim vijftig standhouders de mooiste producten en het lekkerste eten. Dat de behoefte aan een laagdrempelige plek Markt_in_het_parkwaar creativiteit en ontmoeten centraal staan groot is, bleek uit de toestroom van enthousiaste bezoekers. Het ontspannen en gezellige sfeertje maakte de markt een leuke dag uit voor de bezoekers én standhouders. Reden genoeg om het park ook dit jaar weer om te toveren tot een marktterrein voor makers.

Naast de kramen met voor ieder wat wils, zijn er tijdens de editie van 2016 ook creatieve activiteiten voor kinderen en volwassenen en een aantal originele food trucks.

 

Marktorganisatie

Markt in ’t Park’ wordt georganiseerd door Terra Art Projects. De kunstorganisatie vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk creatieve ondernemers uit de stad de kans krijgen om hun producten hier aan de man te brengen en de naamsbekendheid te vergroten. Denk je met jouw producten te passen binnen het concept van ‘Markt in ’t Park’? Vul dan het selectieformulier in op de website. Het aantal plaatsen is gelimiteerd.