Ga naar hoofdinhoud

Stoffenfestival: stoffenmarkt in uw regio

Vanaf september worden verschillende Stoffenfestivals georganiseerd. De eerste stoffenmarkt vindt plaats op zaterdag 3 september op het Loosduinse Hoofdplein in Den Haag.

Op locatie

stoffenfestivalHet Stoffenfestival is een stoffenmarkt in de regio, die op locaties in heel Nederland worden georganiseerd. Op deze markt zal er een aanbod zijn van interieur-, mode- en kinderstoffen, knopen, garen, wol en meer….
Doordat elke handelaar zijn eigen stijl heeft, biedt het Stoffenfestival een breed en divers assortiment stoffen, wol en fournituren aan. Veel handelaren bieden ook extra service in de vorm van begeleiding bij het maken of vermaken. Op een aantal stoffenmarkten worden ook workshops gegeven, gericht op het oplossen van problemen, toepassen en uitwerken van problemen of speciale technieken. Informatie hierover wordt gegeven op de website van het Stoffenfestival.

Standhoudersstoffenfestival

Op diverse Stoffenfestival-locaties is nog ruimte voor standhouder
s. Belangstelling voor deelname aan een van deze evenementen? Informatie over locaties en deelname vindt u op de Stoffenfestival-website.
Alle standhouders die een assortiment aanbieden dat gerelateerd is aan zelfmaakmode, zijn welkom om deel te nemen aan het Stoffenfestival. Standhouders zijn vrij hun locatie te kiezen en van harte welkom deel te nemen aan het festival van hun keuze, een deel van de stoffenmarkten bij te wonen of juist mee te reizen naar alle locaties. De organisatie van het Stoffenfestival informeert standhouders graag over de mogelijkheden.

Agenda najaar 2016

Dit najaar staan diverse stoffenmarkten gepland. De locaties die voor de maand september zijn vastgelegd, zijn:

3 september Den Haag Loosduinse Hoofdplein
4 september Tiel Centrum
11 september Hoofddorp Burg. Van Stamplein
16 september Woerden Kerkplein
17 september ‘s Heerenberg Centrum
18 september Heerenveen Centrum
23 september Purmerend Centrum
25 september Winterswijk Centrum
28 september Katwijk Piet Heinlaan
30 september Capelle a/d IJssel Centrum

Een volledig overzicht van de geplande stoffenmarkten, vindt u op de website: www.stoffenfestival.nl/agenda.

Transparantie

De organisatie van het Stoffenfestival staat voor transparantie. Deelnemende standhouders kunnen hun ervaringen, op- en of aanmerkingen doorgeven aan de marktcommissie. “Samen met deze commissie bespreken wij deze dingen en zullen we hiervan leren”, aldus de organisatie. “Op deze manier kunnen we ons initiatief continue verbeteren en optimaliseren en gezamenlijk een goede markt voor de toekomst opbouwen.”

stoffenfestival