Ga naar hoofdinhoud

Overdekte Stoffenmarkt geopend

Eind november is de grootste permanente en overdekte stoffenmarkt van Nederland geopend. De Stoffenmarkt heeft een oppervlakte van 1200 m2 en is te vinden op De Bazaar in Beverwijk. 

De officiële openingshandeling werd verricht door de burgemeester van Beverwijk, Martijn Smit. In samenwerking met Knipmode was er o.a. een modeshow te zien.

Zelfmaakmode

De Stoffenmarkt heeft een Oosterse sfeer gekregen qua aankleding, omdat de hal is gelegen in de Oosterse Markt. Het aanbod is echter heel divers.

Zo is straks van alles te vinden op het gebied van zelfmaakmode: een verscheidenheid aan stoffen, fournituren, naaimachines, wol, borduurgaren, patronen etc.
Ook is er ruimte voor de oude en nieuwe ambachten op het gebied van zelfmaakmode. Te denken valt aan het aanbieden van diensten als ontwerper van kleding, tassen of schoenen, herstellen van kleding, maar ook het geven van demonstraties en workshops op dit gebied.

Plek huren

Handelaren die een plek willen huren in deze specifieke markthal van De Bazaar, kunnen hier terecht voor meer informatie.