Ga naar hoofdinhoud

Marktvisie 11 op de deurmat

Marktvisie 11 is uit. In het magazine uitgebreid aandacht voor het NK Standwerken in Middelburg en een bespreking van het rapport over de ‘schaarse vergunningen’.

Daarnaast vindt u een verslag uit Limburg, om precies te zijn in de gemeente Sittard-Geleen, waar marktkooplui meedachten met de beleidsvoerders over de nieuwe indeling van de markt.

Jonge koopman

Rutger Hofsté is met zijn 18 jaar één van de jongste marktkooplui van het land. Hij vertelt waarom hij met zijn bloemenkraam in de branche stapt. In Noord-Brabant bezochten we de Waalwijkse markt die na een verplaatsing een heuse revival beleeft. Ook aan de weekmarkt van Doetinchem brachten we een bezoek en we interviewden marktkoopmannen uit Nederland die (een deel van) hun boterham op de Duitse markten verdienen.

Leukste markt

Gea van Vulpen nam het initiatief voor de eerste driedaagse Struinmarkt in Den Haag. Marktvisie nam Poolshoogte. En u vindt een verhaal over de FeelGood Market in Eindhoven, volgens de NS ‘de leukste markt van Nederland.’

Marktkalender

Uiteraard is de Marktvisie Marktkalender in het hart van het blad te vinden. Het magazine is voor abonnees ook online te lezen.