Ga naar hoofdinhoud

Aangepaste midzomermarkt in Gouda

Midzomermarkt Gouda
De midzomermarkt in Gouda is vrijdag 27 augustus. Foto: welkomingouda.nl

Voor de bezoekers van de midzomermarkt in het centrum van Gouda ziet het evenement op 27 augustus er iets anders uit dan ze gewend zijn. Zo ontbreken de diverse podia en staan de kramen meer verspreid. Wat wel hetzelfde is: het blijft een geweldige markt om te bezoeken.

“Door een betere spreiding is er voldoende ruimte om te verkopen en kopen”, aldus Naomi van de Werken van Dynamic Promotions, dat al jarenlang samen met de winkeliers de midzomermarkt en voorheen stadsbraderie organiseert. “We zien heel veel enthousiaste winkeliers en natuurlijk standhouders van buitenaf die graag weer meedoen met deze gezellige markt.”

Gezellige dag

Naast de winkeliers komen er ook standhouders van buitenaf die allerlei leuke, unieke en mooie producten verkopen. De midzomermarkt is te vinden op de Kleiweg, Hoogstraat, Markt, Achter de Waag, Agnietenstraat en Cheese Experience, Nieuwe markt passsage, Zeugstraat, Korte Tiendeweg en Lange Tiendeweg tot en met Bangkok City. “We gaan bezoekers op een ludieke wijze attenderen op de 1,5 meter”, geeft Van de Werken aan. “Samen zorgen we zo voor een veilige, positieve en gezellige dag.”