Ga naar hoofdinhoud

Aanmelden Beste Markt-verkiezing tot 31 maart

Voor de organisatie van de verkiezing Beste Markt is brancheorganisatie CVAH een samenwerking aangegaan met de verkiezing Beste Binnenstad van Nederland. Dat betekent dat op 18 mei 2020 niet alleen de prijzen voor Beste Binnenstad worden uitgereikt, op die dag wordt ook bekend wie zich Beste Markt van Nederland mag noemen. Aanmelden is nog mogelijk tot 31 maart.

De opzet van de verkiezing Beste Markt is vernieuwd. Er worden twee in plaats van drie winnaars benoemd. Een winnaar wordt gekozen in de categorie ‘markt in binnenstad met meer dan 50 standplaatsen’. De andere winnaar komt uit de inzendingen voor de categorie ‘binnenstadmarkt met minder dan 50 standplaatsen óf buiten de binnenstadmarkt’.

Geen inschrijfgeld

Deelnemers aan de verkiezing hoeven bij aanmelding geen inschrijfgeld meer te betalen. Inschrijven kan via het online aanmeldformulier op de CVAH-website. Uit beide categorieën worden drie genomineerde markten geselecteerd. Een jury bezoekt de genomineerden in april. Op 18 mei vindt de bekendmaking van de winnaars plaats in Breda, gelijktijdig met de uitreiking van de prijzen voor de Beste Binnenstad van Nederland.