Ga naar hoofdinhoud

Aanmelden kerstmarkt Den Dungen

Het kerstfeest in Den Dungen en de kerstmarkt in Maaskantje worden samengevoegd tot één gezamenlijk kerstevenement in Den Dungen (Noord-Brabant). Aanmelden voor de kerstmarkt is reeds mogelijk.

De afgelopen twee jaar vonden beide evenementen een week na elkaar plaats. De organiserende stichtingen vonden het een goed idee om de krachten te bundelen. Met als resultaat dat op zaterdag 15 december van 15.30 tot 20.30 uur een groots kerstfeest gaat plaatsvinden op het plein Litserborg in Den Dungen onder de naam ‘Kerst op het plein’.

Kerstmarkt Noord-Brabant

Het plein voor de Litserborg wordt, rondom de schaatsbaan en de grote wens-kerstboom, vol gezet met marktkramen. Degenen die een kraam willen huren, kunnen zich dus aanmelden.

De uitgangspunten voor de aan te bieden koopwaar op deze kerstmarkt zijn ongewijzigd. Dat wil zeggen dat nieuwe kerstspullen onmisbaar zijn op een kerstmarkt, maar dat geldt ook voor zelfgemaakte kerststukjes, kerstversieringen, kerststallen, kaarsen en kerstverlichting. Daarnaast horen er artikelen bij die te maken hebben met de winter en de wintertijd. Te denken valt dan aan artikelen als winterkleding, wintersportartikelen, schaatsen, kachels, vogelvoer, elektrische dekens, kussens, plaids, kersenpitzakjes, schoenen en laarzen, mutsen en dassen, pantoffels, gezelschapsspellen, puzzels, (dikke) sokken, handschoenen, openhaardhout enz.

Ook winterse drank en winterkost horen hierbij, om mee naar huis te nemen of om er op de kerstmarkt van te genieten.

Aanmelden

De nieuwe locatie en de toegevoegde waarde van de activiteiten rondom de kerstmarkt zullen ongetwijfeld voor extra interesse zorgen voor de kramen. Heb je iets aan te bieden van genoemde waren, neem dan contact op met Hennie van Gaal, telefoon 06-48890337 of stuur een mail naar: inschrijvingen@braderiemaaskantje.nl en meld je aan. Inschrijven via de website.