Ga naar hoofdinhoud

AGF Detail gelijktijdig met Foodspecialisten

De vakbeurs AGF Detail, voor ondernemers, inkopers en (toe)leveranciers in/van versproducten, wordt 27 en 28 september gehouden in Expo Houten.

Die twee dagen is het ‘Vers’ wat de klok slaat in Expo Houten. Met een groot aantal nieuwe bedrijven dieAGFDetail2016_logo acte de présence geeft. De bezoekers komen ogen, oren en smaakpupillen te kort door de vele noviteiten, primeurs, gadgets en uiteraard de diversiteit aan proeverijen en demonstraties, aldus de organisatie.

BioPlein

Nederland behoort tot de snelste groeiers van de wereld op het gebied van biologische producten en dat biedt veel kansen voor alle versspecialisten. Op het BioPlein van AGF Detail, dat in samenwerking met Biojournaal.nl gestalte krijgt, vindt de bezoeker een groot scala aan nieuwe bio-lijnen bij bedrijven als Sonneclaer-ijs (biologisch ijs), Denlop Natural Arts, A.C. Loogman @ Zonen, Marc Foods, Bio4Pack, Nesco Champignons, Spack en Bio Center Zann. Op de beurs tevens veel aandacht voor streekproducten en lokale en authentieke producten.

Beursinformatie

AGF Detail vindt tegelijkertijd plaats met de vakbeurs Foodspecialiteiten. Openingstijden 27 en 28 september 11.00 – 22.00 uur. Voor een (gratis)bezoek aan de beurzen kan men zich registeren via www.agfdetail.nl.