Ga naar hoofdinhoud

Allesvoorverswinkels.nl: nieuw platform voor (ambulante) versbranche

In het Friese Kollum startte Jan Tanja samen met zijn broer Harry vorig jaar Allesvoorverswinkels.nl. De groothandel erachter bestaat al sinds 1960. De webwinkel richt zich specifiek op bedrijven uit de versbranche.

Het is een unieke B2B-webshop in een consumentenjasje geworden. “Veel B2B-sites hebben een wat saaie uitstraling en dat wilden wij anders doen”, vertelt Jan Tanja, de eigenaar van Allesvoorverswinkels.nl. “We hebben de site zo gemaakt dat je makkelijk op eigen branche kunt zoeken. Er zijn negen afdelingen: slagerij, poelier, viswinkel, groenteboer, kaas- en delicatessenwinkel, horeca en catering, cafetaria en snackbar, boerderijwinkel en bakkerij. Wat wij bieden: zestig jaar ervaring, persoonlijk contact en de best mogelijke service. We voelen ons heel betrokken en willen klanten verder helpen.”

Jan Tanja.

Direct leverbaar

Het platform Allesvoorverswinkels.nl is nieuw. De groothandel erachter bestaat al veel langer. Hilbrand Tanja – de vader van Jan en Harry – is in 1960 begonnen met het verkopen van slagerijbenodigdheden. Daarna is het assortiment gaandeweg uitgebreid naar benodigdheden voor alle soorten verswinkels. Allesvoorverswinkels.nl kan dat assortiment door het online platform snel aan de ambulante handel leveren. “Van verpakkingen tot schoonmaakmiddelen. Bijna alles kunnen we uit voorraad leveren en dagelijks komen er nieuwe producten bij op de site. Het grote voordeel: je kunt als ambulante verswinkel al je benodigdheden op één plek kopen”, aldus Tanja.