Ga naar hoofdinhoud

Aprilnummer van Marktvisie

Nummer 4-2017 van Marktvisie verschijnt in de eerste week van april. In deze editie is de eerste column te lezen van Ferdinand (Ferdi) Lammerink, die op onze oproep van vorig jaar heeft gereageerd. 

Zijn serie columns wordt geplaatst onder de titel ‘Van alle markten thuis’. Lammerink is zelf marktkoopman. Zijn ervaringen zijn inspiratie voor zijn columns.

Beste Markt van Nederland

Daarnaast is in dit nummer een artikel te vinden over de uitreiking van de Beste Markt van Nederland 2017. Verspreid over drie nummers brengt Marktvisie de drie categoriewinnaars voor het voetlicht. In deze editie is dat de donderdagmarkt in Amersfoort, winnaar in de categorie kleine markten. Een interview met marktmeester Mano Chandoe. Tevens spraken we met Nellyy van de Polder-Koedam die als bestuurslid afscheid heeft genomen van CVAH.

Verzekeringen

Verzekeren is een kwestie van gezond verstand. Schade aan derden, een uitgebrande verkoopwagen of gestolen voorraden; goed verzekerd zijn, geeft gemoedsrust en kan je voor een faillissement behoeden. Maar welke risico’s moet je wel verzekeren en welke niet? En hoe weet je of je onder- of oververzekerd bent? Lees erover in de komende Marktvisie.

Dat en meer in ons aprilnummer. Deze uitgave is, evenals vorige edities, reeds online te lezen voor onze abonnees.