Ga naar hoofdinhoud

De Bazaar genomineerd voor NHN Business Award

Nederlandse zaken, het grootste netwerkplatform van Noord-Holland, organiseert al 5 jaar de Business Awards. En dit jaar is De Bazaar in Beverwijk genomineerd in de categorie Business Award 2017.

Voor de NHN Business Awards gaat het platform jaarlijks op zoek naar inspirerende ondernemers in Noord-Holland boven het NoordZeekanaal. In de categorie NHN Business Award voor bedrijven van 15-1.500 fte is dus De Bazaar genomineerd, naast Betty Blocks en Tol Plaatwerk. De jury bepaalt in vier categorieën de winnaars, daarnaast is er de Publieks Award die via de website middels stemmen wordt verkozen.

Transformatie

De Bazaar is trots op deze nominatie, omdat er de laatste jaren heel hard gewerkt is om De Bazaar te transformeren tot een trekpleister waar unieke plekken worden gecreëerd, met allemaal eigen werelden, waar de bezoekers zich kunnen laten verleiden en verrassen.

Het begon met Mihrab, een plek met prachtige grote kroonluchters en centraal in het midden een grote fontein. Toen is Goudsouk gebouwd, nu een van de belangrijkste knooppunten in de goudhandel van Europa. Op 26 november wordt De Stoffenmarkt geopend en ook hier is de omgeving een wereld op zich. En voor volgend jaar staat er de herinrichting van De Food Markt op het programma. De rode draad van al deze ontwikkelingen is dat er verschillende unieke belevingswerelden ontstaan, waarin men kan shoppen, eten, ontmoeten.

Uitslag

Deze nominatie ziet De Bazaar dan ook als erkenning voor de vernieuwing en ontwikkeling waar men mee bezig is. De uitslag wordt 23 november a.s. bekend.