Ga naar hoofdinhoud

BENG organiseert markt Visserijdagen

De zaterdagmarkt van de Visserijdagen Harlingen 2017, op 2 september, wordt dit jaar georganiseerd door BENG uit Harlingen.

Voorzitter Jules Dutrieux van de Stichting Visserijdagen: “We hebben jaren naar volle tevredenheid met TG Promotions samengewerkt. Dit bedrijf is echter overgenomen, waarmee wij opnieuw hebben bekeken hoe wij de zaterdagmarkt willen hebben. Aangezien we dit jaar met enkele vernieuwde onderdelen komen, zoals´t Dokfestival, het Sambafestival en het Vliegerfestijn, hebben we besloten ook ten aanzien van de markt aanpassingen door te voeren.”

Meest vernieuwend

Dutrieux vervolgt: “We zijn op zoek gegaan naar een partij die onze markt een nieuwe en verrassende draai kan geven. Door een gevarieerd aanbod van verkoopwaar tijdens de markt, maar ook diverse aanvullende activiteiten voor jong en oud. We hebben diverse marktorganisatoren benaderd om met een idee te komen en BENG kwam daarbij als beste en meest vernieuwende uit de bus. Een prettige bijkomstigheid is, dat we met de samenwerking met BENG invulling geven aan ons beleidsspeerpunt om waar mogelijk samen te werken met Harlinger partijen.”

Meedoen?

Wil je laten zien en proeven wat je in huis hebt? Heb je een webwinkel met toffe spullen en wil jij het ook eens fysiek aan de man brengen? Ben je creatief en/of kunstzinnig en wil je jouw werk graag aan een groot publiek tonen en verkopen? Speel je in een leuke band waarvan iedereen het verdient om jullie te mogen horen? Of wil je een workshop of demonstratie verzorgen? Kortom: heb je zin om de markt te komen versterken? Meld je aan!

Belangstellenden kunnen contact opnemen via info@bengevenementen.nl en/of zich inschrijven via de website.