Ga naar hoofdinhoud

Berkel en Rodenrijs zoekt marktkoopman met tuin- en kamerplanten

De gemeente Lansingerland zoekt voor het centrum van Berkel en Rodenrijs marktkooplieden. Elke woensdag van 8.00 tot 17.00 uur vindt er een weekmarkt plaats. De markt bestaat uit veertig kramen en verkoopwagens.

“Er is ruimte voor een kraam/verkoopwagen in tuin- en kamerplanten van minimaal acht meter en maximaal twaalf meter front. Voor het aanvragen van een vergunning overlegt u één of meerdere foto’s van de kraam of verkoopgelegenheid. Daarnaast verstrekt u een overzicht van uw marktverleden (op welke markten heeft u een standplaats ingenomen) en vernemen wij graag enige referenties”, aldus de gemeente.

Niet solliciteren

“Nadrukkelijk wijzen wij u erop dat het geen zin heeft om te ‘solliciteren’ naar een plek op de markt, wanneer u artikelen verkoopt die niet binnen de branche vallen zoals hierboven genoemd. Voor het in behandeling nemen van een aanvraag is altijd leges verschuldigd, ook als een standplaats niet wordt toegewezen.”

20 februari

Verkoopt u deze artikelen en bent u geïnteresseerd in een plek op onze weekmarkt?  Vul dan het inschrijfformulier standplaats weekmarkt vóór 20 februari 2020 in.