Ga naar hoofdinhoud

Big Taste Festival

Het Big Taste Festival rijdt met zijn foodtrucks in 2016 vier steden binnen: Groningen, Leeuwarden, Almere en Sneek. 

foodtruck_festival_big_taste_festival_logo_groningen_friesland-300x172Ook dit jaar draait weer alles om de beste foodtrucks die ter plekke het lekkerste eten voor je bereiden. Ontmoet vrienden en familie onder het genot van een koel drankje en geniet van al die heerlijke foodtrucks met ieder zijn eigen ‘signature dish’. Daarnaast zorgen te gekke bands en groovy dj’s voor de muzikale smaakmakers van dit foodtruck festival.

Dus of je nu zin hebt in lekkere 100% rundvleesburgen, vega, super healthy of een sparerib, je kunt het allemaal proeven op het Foodtruckfestival Big Taste. Alle foodtrucks werken met verse ingrediënten en passie, en dat proef je!

 

Data en locaties

In Groningen vindt het Big Taste Festival plaats van 5 t/m 8 mei op het Academieplein. Het Pinksterweekend staan de foodtruck in Leeuwarden van 13, 14, 15 en 16 mei op het Oldehoofsterkerhof . Vervolgens rollen ze door naar Almere, waar ze van 27 t/m 29 mei zijn te vinden op het Esplanadeplein. Sneek is van 19 t/m 21 augustus aan de beurt, het Big Taste Festival is daar te vinden de Oppenhuizerweg op het voormalig Flexaterrein. Het festival is gratis toegankelijk.