Ga naar hoofdinhoud

Boeken gevraagd voor de Koepelkerk in Smilde

In februari was de jaarlijkse grote Boekenmarkt in de Koepelkerk te Smilde, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het onderhoud van deze monumentale kerk. Er zijn die dag veel bezoekers geweest en is er een groot aantal boeken verkocht. De Koepelkerkcommissie zoekt daarom nieuwe boeken.

Op 26 en 27 juli komen de fietsers van de Drentse Fiets4daagse stempelen bij de kerk. De Koepelkerkcommissie is daarom druk bezig een Zomermarkt te organiseren in en rond de Koepelkerk. Die dagen worden ook op de galerij van de kerk boeken, tijdschriften, cd’s etcetera verkocht. Om de ontstane gaten in het aanbod weer op te vullen is de commissie op zoek naar overtollige, maar nog goed verkoopbare boeken. Ook kinderboeken en boeken over Drenthe en deze streek zijn welkom. Helaas zijn encyclopedieën, woordenboeken en naslagwerken door de komst van de computer niet meer verkoopbaar en worden daarom door de commissieleden Wolter en Tryntsje Bos niet meer in ontvangst genomen.

De familie Bos (tel. 0592-414521) heeft vakantieplannen en vraagt derhalve voor 1 juni te reageren indien inwoners overtollige boeken beschikbaar wil stellen zodat er voldoende tijd is alles te sorteren, te prijzen en te rubriceren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.