Ga naar hoofdinhoud

Braderie en vrijmarkt Haarlem 14 mei

Sinds begin deze maand duiken er geheimzinnige sleutels op in de wijde omgeving van de Haarlemse wijk Delftwijk. De sleutels dirigeren de eerlijke vinders stuk voor stuk naar de braderie en vrijmarkt op het Marsmanplein, die plaatsvindt op zaterdag 14 mei.

Op de braderie staat een kist. Wie de kist opent met één van de gevonden sleutels, wint een reischeque ter waarde van 500 Euro. Onder alle ingeleverde gevonden sleutels worden ook nog eens zes waardebonnen verloot ter waarde van 20 Euro.

De braderie en vrijmarkt op het Marsmanplein is onderdeel van een serie activiteiten om de bouw van het nieuwe winkelcentrum te vieren. De happening vangt om 9:00 uur aan en duurt de hele dag. Zo’n 40 kraampjes zorgen op deze dag voor de bedrijvigheid. De kraampjes behoren niet alleen toen aan ondernemers van het Marsmanplein, maar ook aan buitenstaanders. Voor geïnteresseerden zijn er nog kraampjes te huur. Een aantal springkussens zorgen voor ontspanning en vermaak, net zoals de optredens van de in Delftwijk gevestigde dansschool DSG.

De Sleutelactie is een initiatief van de Winkeliersvereniging Marsmanplein. Vertegenwoordiger Bert Buter: ,,Met de sleutelactie hopen we nog meer publiek van buiten naar ons nieuwe plein te verleiden. Door de opzet van de braderie en vrijmarkt verwachten we de gezellige en bedrijvige sfeer te creëren, die zo gepast is bij dit mooie leefgebied.” Directeur Marco Aartse van bouwplanontwikkelaar Leyten juicht de actie toe: ,,De actie past bij het mooie sociale en vriendelijke karakter dat we de wijk mee willen geven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.