Ga naar hoofdinhoud

Braderie Hoonhorst onderdeel Sproeifeest

Het laatste weekend van juni staat in Hoonhorst traditioneel in het teken van het sproeifeest. Vast onderdeel van dit evenement is de braderie. Deze Hoonhorster Joarmarkt wordt gehouden op zaterdag 29 juni.

Sproeifeest

De Sproeifeesten in Hoonhorst zijn een vierdaags evenement dat 27 tot en met 30 juni. Op de zaterdag wordt de jaarmarkt gehouden. Naast zo’n 50 tot 100 kramen waar marktkooplieden en lokale ondernemers hun waar aan de man brengen, zal er ook gelegenheid zijn voor verenigingen om zich te presenteren.

De braderie is een van de vaste onderdelen van het Sproeifeest. Ook vindt er gelijktijdig een rommelmarkt plaats op het feestterrein aan de Koelmanstraat. Volgens de organisatie was dit vorig jaar een succes en reden om het dit jaar opnieuw onderdeel te maken van de Joarmarkt.

Aanmelden

De markt is geopend vanaf 9 uur en sluit om 13 uur. Belangstellenden die een kraam willen huren tijdens de Joarmarkt, kunnen een inschrijfformulier invullen dat beschikbaar is op de website van het Sproeifeest: www.sproeifeest.nl. Aanmelden voor de Joarmarkt kan tot 25 juni.