Ga naar hoofdinhoud

Braderie Marsmanplein groot succes

HAARLEM – De sleutelactie van de braderie van het Marsmanplein in Haarlem-Noord is een doorslaand succes geworden. Maar liefst 542 van de 1000 verspreide sleutels vonden afgelopen zaterdag tijdens de feestelijkheden hun weg naar een geheimzinnige kluis.

Slechts één sleutel opende het slot: de sleutel van moeder Janet en dochter Anne Dekker. Zij deden de vondst in hun eigen tuin aan de Tesselschadestraat, nabij het Marsmanplein, bij terugkomst van vakantie. De sleutel levert het duo een reischeque van 500 Euro op.

Onder alle ingeleverde gevonden voorwerpen werden ook nog eens zes waardebonnen verloot ter waarde van 20 Euro. De braderie op het Marsmanplein was onderdeel van een serie activiteiten om de bouw van het nieuwe winkelcentrum te vieren. Tijdens de braderie werd er flink op losgesnuffeld tussen de aanwezige kraampjes. Kinderen leefden zich uit de aanwezige springkussen en passanten vergaapten zich aan een optreden van dansschool DSG uit Haarlem Noord.

Woordvoerder van Winkeliersvereniging Marsmanplein, vertegenwoordiger Bert Buter, was verheugd met de hoge opkomst: ,,Het weer was ons gunstig gezind en de sfeer doet ons nu al verlangen naar de toekomst, als het Marsmanplein straks volledig opnieuw is opgebouwd.”
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.