Ga naar hoofdinhoud

Centrum Breda krijgt nieuwe markt

De binnenstad van Breda krijgt een nieuwe markt, genaamd Marché Hoezee. Een plek waar kunst, grafiek, juwelen, handgemaakt, vintage en streekproducten kunnen worden getoond en verkocht.

De eerste editie is op 18 juni 2017. Hiermee bouwt de organisatie, Stichting Hoezee, voort op wat, naar eigen zeggen, eens de leukste markt van Breda en omstreken was: Mercado de Belcrum. Stichting Hoezee is blij dat ze het stokje van Stichting Electron hierin mogen overnemen.

Marché Hoezee

De organisatoren van Marché Hoezee, Julie van Zessen (als oud-organisator van Mercado de Belcrum) en Eva Geene (als oud-deelnemer van Mercado de Belcrum) weten hoe locatie, deelnemers en publiek samen bepalend zijn voor het succes van een markt. Marché Hoezee krijgt een plek in de binnenstad, maar zal toch haar kleinschalige en toegankelijke karakter behouden.

Ambacht

Marché Hoezee is een kleinschalige kramerij, een creatieve en bijzondere markt, met prachtige producten. Ambacht staat hoog in het vaandel. De locatie is middenin de binnenstad van Breda, op slechts 100 meter van de Grote Markt is het binnenplein van Nieuwe Veste, met entree aan de St Janstraat.

De volgende Marché Hoezee markten vinden plaats op 23 juli, 13 augustus en 10 september. Klik hier voor informatie over inschrijven.