Ga naar hoofdinhoud

Creative Experiential Agency WINK op nummer 3 in de wereldwijde ranglijst Eventex 500

Eventex Awards kondigde de “Eventex 500” index aan en WINK staat op nummer 3 in deze prestigieuze wereldwijde ranglijst. “Het creative experiential agency WINK bewijst met haar plek in de top 3 dat Nederlandse bureaus tot de top van de wereldklasse behoren, door keer op keer experiential evenementen van wereldklasse te produceren”, aldus Eventex 500.

“Wij zijn enorm dankbaar voor onze merkpartners en trots dat het harde werk van het WINK team zorgt voor fantastische merkactivaties en experiential events. The aim of the game is to feel real good. De bekroning van ons werk met een top drie plek in de Eventex geeft ons extra energie om onverminderd aan deze missie te blijven werken”, aldus Arne Koefoed, Head of Ideas WINK.

De Eventex 500 ranglijst staat voor consistente uitmuntendheid in de vergader- en evenementenindustrie en bevat 500 van de meest bekroonde bureaus en organisatoren van evenementen wereldwijd.

“Vergis je niet, het behalen van de “Eventex 500”-index is een geweldige prestatie. We baseren deze ranglijst op Eventex Awards en 19 andere populaire evenementen in de evenementenbranche van over de hele wereld. Elk bedrijf op de lijst is een winnaar die voortdurend buitengewone ervaringen heeft geleverd en alle lof verdient voor hun uitstekende werk. Dit bevestigt dat WINK een van de beste bureaus in de branche is, dat geweldig werk levert.” aldus Ovanes Ovanesian, medeoprichter van Eventex.

Eventex Awards, opgericht in 2009 om creativiteit, innovatie en effectiviteit in de industrie te vieren, is vandaag de dag de meest gewaardeerde onderscheiding in de wereld van evenementen en experiential marketing. Elk jaar belicht de wedstrijd de beste bureaus, evenementen, tech en leveranciers uit de evenementenwereld. “Eventex 500” selecteert de 500 beste bedrijven die de afgelopen twee jaar voortdurend hun naam lieten horen en enorm succes hebben behaald met hun evenementen en merkactivaties.