Ga naar hoofdinhoud

Creative Network Market in Den Haag

Op 9 oktober organiseert Kreativ Events in Den Haag de ‘Creative Network Market’. Het evenement vindt plaats in het bedrijfsverzamelgebouw De Verlichting van 16 tot 22 uur.

Ondernemersevenement

Een evenement voor en door creatieve, interessante, innovatieve en unieke ondernemers. Unieke marktdeelnemers en ondernemers binnen Conceptors zullen worden uitgenodigd door Conceptors en Kreativ Events. Iedereen wordt gevraagd zijn netwerk uit te nodigen. Zo zullen wij een interessante mix aan ondernemers en deelnemers krijgen.

Op het buitenterrein van De Verlichting organiseert Conceptors in samenwerking met Kreativ Events de eerste editie van de Creative Network Market. Een evenement voor en door creatieve ondernemers, met lokale makers en ontwerpers, foodtrucks, bar, muziekpodium, exposities, workshops en activiteiten voor kinderen.

Programma

16 tot 19 uur. Wees welkom in de ateliers, studio’s en werkplaatsen van de 60 ondernemers en kunstenaars van creatief bedrijfsverzamelgebouw De Verlichting. Maak kennis met de veelzijdige groep ondernemers en kunstenaars en laat je inspireren of doe mee met de workshops en activiteiten! Vanaf 19 uur stopt het open huis en gaan we verder op het buitenterrein bij de Creative Market.

16 tot 22 uur. Breng een bezoekje aan de markt waar kunstenaars, makers en ontwerpers hun producten te koop aanbieden. Kom in contact met de ondernemers en creatieve geesten uit de andere bedrijfsverzamelgebouwen van Conceptors.

Lekker street food eten bij de foodtrucks tijdens live optredens van opkomend talent en de retro vinyl DJ.

Welke schilders gaan hun werken exposeren? Welke kunstenaars, makers en ontwerpers gaan hun werk verkopen op de markt? Kunnen de kids echt hun eigen robotje maken op dit event?
Facebook event page: https://www.facebook.com/events/1475514452774737/

Kreativ Events