Ga naar hoofdinhoud

De beste producten om te verkopen op een markt

Als je graag wilt genieten van de bloeiende marktscene, is dit een ideaal moment om te beginnen. Verkopers op markten in het hele land zien hoe hun bedrijf van de grond komt en richten zich op budgetbewuste shoppers die nog steeds kwaliteitsproducten willen. Verkopen op een markt kan een geweldige bijkomstigheid zijn, en het is misschien makkelijker dan je denkt. Natuurlijk is het wel van belang dat je weet welke producten geschikt zijn om te kopen. Een rechtsbijstandverzekering verkopen is bijvoorbeeld geen aanrader, het is juist beter om te kiezen voor een van de onderstaande items. 

Posters 

Bij het kiezen van posters is het raadzaam om je te houden aan de afbeeldingen die de emoties van mensen opwekken. Op een markt kun je ervoor kiezen om posters van bekende zangers, acteurs, sporters en zelfs politici te verkopen. Behalve foto’s van beroemdheden, kun je ook adembenemende natuur- of stadslandschappen en grappige of motiverende foto’s of afbeeldingen afdrukken. Als je meer geld wilt verdienen, kun je ook een deal sluiten met een lijstenfabrikant en je posters en prints samen met een op maat gemaakte lijst verkopen. Dit zal een waar succes worden op de markt! 

Sieraden

Het kiezen van een goed verkopend, goedkoop sieradenmodel is niet zo eenvoudig als de meeste mensen denken. Er zijn veel verschillende stijlen en materialen die je kunt bestellen. Hipsters en mensen die van een alternatieve levensstijl houden, geven er bijvoorbeeld de voorkeur aan goedkope, kleurrijke kettingen, armbanden en andere handgemaakte sieraden te dragen, terwijl andere reguliere consumenten dure merksieraden kunnen kiezen. Zorg er dus voor dat je, voordat je met verkopen begint, een grote sieradenvoorraad hebt opgebouwd die zich op verschillende consumentengroepen kan richten. Als je ervoor kiest om slechts één type sieraden te verkopen, blijf dan bij de locaties waar je beoogde consumenten graag rondhangen.

Fruit en groente

Deze zeer winstgevende niche vereist dat je producten bestelt bij gecertificeerde producenten, maar hun waarde kan verdubbelen of verdrievoudigen nadat je ze op de stadsmarkt hebt gebracht of online hebt verkocht. Aangezien de detailhandel in verse producten een van de meest populaire niches is, moet je proberen een uniek bedrijfsmodel te vinden. Als je bijvoorbeeld een gezonde combinatie van fruit en groenten in een mooi en praktisch mandje verkoopt, samen met op maat gemaakte receptenboeken, kun je dichter bij de millennial-menigte en big spenders komen. Dit model is even succesvol wanneer het online of direct op de markt wordt geïmplementeerd.

Smartphonehoesjes

In deze tijd heeft iedereen een smartphone en verschillende andere gemakkelijk breekbare apparaten. Dat is de reden waarom hoesjes voor smartphones tellen als een van de meest verkochte artikelen op de markt. Deze rubberen frames hebben veel dure apparaten gered van breuk en ze kunnen zeer betaalbaar zijn als ze in de groothandel worden gekocht. Merk op dat je honderden verschillende ontwerpen voor smartphone-hoesjes kunt vinden op Alibaba en andere vergelijkbare platforms. Naast telefoonhoesjes kun je ook glazen schermhoezen en vele andere populaire smartphone-accessoires verkopen op de markt.