Ga naar hoofdinhoud

De feestdagen komen eraan, begin op tijd met kerstpakketten samenstellen

Waarom je jouw medewerkers zeker kerstpakketten moet schenken

De feestdagen komen sneller dichterbij dan je denkt, waardoor het hoog tijd is om
kerstpakketten voor 2021 samen te stellen. Weet je nog niet zo goed of je dit jaar een kerstpakket wilt geven? Door een kerstpakket aan je medewerkers te geven, geef je hen het gevoel dat je de inzet van het afgelopen jaar waardeert. En die inzet wil je zelf het liefst ontvangen van jouw medewerkers. Wij gaan wat dieper in op waarom jij jouw medewerkers toch echt een kerstpakket zou moeten geven dit jaar. Lees snel verder en ontdek wat de positieve invloed van het geven van kerstpakketten is.

Gevoel van waardering

Uit onderzoek van Nyenrode Business University is gebleken dat voor werknemers waardering belangrijker is dan geld ontvangen. Dit zet namelijk iets over de relatie tussen de werkgever en zijn/haar werknemers. Niet alleen worden medewerkers erg blij wanneer ze een kerstpakket ontvangen. Er is zelfs meer dan dat. Je medewerkers zullen meer gemotiveerd worden en zich meer verbonden voelen met jouw bedrijf of organisatie. Dit geldt vooral voor kerstpakketten waar echt aandacht aan besteed is. Daarom is kerstpakketten bestellen zeker aan te raden, want met een origineel kerstpakket kun je jouw medewerkers pas echt verrassen. 

Voor ieder wat wils

Wil je niet dat een kerstpakket ergens in een kast beland, dan is het zeker aan te raden een kerstpakket te geven waar spullen in zitten waar ieder plezier van heeft. Gelukkig is er voor vrijwel iedereen wat wils. Online kun je het meest uitgebreide aanbod kerstpakketten vinden. Denk aan kerstpakketten met verzorgingsproducten en etenswaren, BBQ pakketten of kerstpakketten met andere leuke spullen. Het is daarom erg van belang je medewerkers goed te kennen, zodat je weet waar je hen een plezier mee doet. Zo kun je namelijk het eenvoudigst een keuze maken uit het uitgebreide aanbod. Je kunt bijvoorbeeld ook nog een cadeaubon toevoegen aan het kerstpakket, zodat je medewerkers zelf iets uit kunnen zoeken en bepaalde items in de huisstijl van jouw bedrijf laten maken. Mensen vinden het erg leuk om zelf hun cadeautjes te kunnen kiezen via een webshop of gepersonaliseerde producten te ontvangen. Zo laat je echt merken dat je aan jouw medewerkers hebt gedacht en zullen ze zich nog meer verbonden voelen met jouw bedrijf.

Ga jij ook kerstpakketten voor 2021 voor jouw medewerkers bestellen?