Ga naar hoofdinhoud

De Lelystadse Hippiemarkt

Op vrijdag 8 juli a.s. organiseert Yvonne Winter een nieuw evenement: De Lelystadse Hippiemarkt. Van 15.00-22.00 uur staan er op de Lelybaan kramen met kleding, home spulletjes, hangmatten, henna tattoos, tassen, sieraden, shawls, foodtrucks, een drankwagen, een smoothietruck en nog veel meer. 

Het evenement moet het zomerse gevoel van een markt op Ibiza in Lelystad weergeven. Zoals je heerlijk rondslentert op Ibiza, zorgt het Lelystadse_Hippiemarkt (Large)Lelystadse kustgebied met de omliggende horeca, de vele terrassen, Batavia Stad Fashion Outlet en natuurlijk Bataviahaven voor een juiste setting. Er is een groot, geheel in Ibiza sferen omgetoverd terras, waar een vrouwelijke dj zorgt voor de juiste loungesfeer.

Opening

Burgmeester Margreet Horselenberg verricht om 17.30 uur de opening van De Lelystadse Hippiemarkt met het heffen van het glas voor een toost op dit nieuwe jaarlijks terugkerende event. Een deel van het sponsorgeld wordt gedoneerd aan De Stichting Vrienden van de Voedselbank, met dank aan de sponsoren: Aviocom, Megades, Peter Van Kleij, Fliink, Hebo Flooring solutions, Bedankt, Autobedrijf Metz, Van der Linden Bedrijfsmakelaars, Cosmetic Clinics, Zlank, Safety Guard, Easyslim, Antario, Van der Feer, Simply outlet, Nutri, Ninja NL, Delifrance, Restaurant Next, Bataviahaven Restaurant, Qeuze, Talkies, LAF, Van Erven Reiniging, Secondchanceboetiek.