Ga naar hoofdinhoud

De mooiste kerstmarkt vind je in Overschie

Traditioneel vindt in de Overschiese Dorpsstraat de kerstmarkt plaats. De straat wordt voor die gelegenheid weer met honderden kaarsjes omgetoverd tot een nostalgisch gebied waar een grote variëteit aan kerst- en winterproducten wordt aangeboden. Kerstzang, glühwein, oliebollen en de Kerstman zelf zorgen er voor dat jong en oud kan genieten van de kerstsfeer.

Hebt u artikelen aan te bieden die passen in die kerstsfeer of wilt u zich presenteren op de Kerstmarkt, dan kunt u meehelpen de markt nog groter te maken. De kosten voor een kraam bedragen 20 euro. De organisatie zorgt voor de verlichting van de kramen.

Men kan zich aanmelden bij museum Oud-Overschie door een e-mail te sturen naar evenementen@museumoudoverschie.nlDit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch via 06-21280727. Bij opgave graag adres en telefoonnummer vermelden en een omschrijving van de artikelen die men aanbiedt. Te zijner tijd zal het publiek via de media uitgebreid worden geïnformeerd over alles wat op de Kerstmarkt te vinden is en te beleven valt.