Beperkte aansprakelijkheidsverzekering op de markt

Een Marktvisie Compleetabonnement is inclusief een beperkte wettelijke aansprakelijkheidsverzekering. Deze marktverzekering is verplicht wanneer u met een kraam op de markt staat. Via Marktvisie kunt u gebruik maken van een voordelige collectieve marktverzekering. Maar waarvoor bent u dan eigenlijk verzekerd? En wat als u een schademelding heeft?

De op de markt verplichte (beperkte) aansprakelijkheidsverzekering dekt de schade aan derden die voortvloeit uit het gebruik van een marktkraam of verkoopwagen zodra deze buiten het verkeer veilig tot stilstand is gebracht. Dat geldt ook tijdens het opbouwen of afbouwen door u of uw medewerkers.

Per gebeurtenis is de dekking maximaal € 2.500.000,- voor zaak- en/of personenschade met een maximum van € 5.000.000,- per jaar. Er geldt een eigen risico van € 125,- per aanspraak en het dekkingsgebied is Nederland. De marktverzekering is strikt persoonlijk, niet overdraagbaar en geeft slechts dekking zolang het abonnementsgeld op Marktvisie is voldaan. Voor de uitgebreide polisvoorwaarden kunt u contact opnemen met onze verzekeringspartner: het Arnhems Assurantie Bedrijf B.V.

Volledige aansprakelijkheidsverzekering

Indien u zich uitgebreid wenst te verzekeren tegen schades aan derden, dan is het mogelijk de volledige aansprakelijkheidsverzekering voor marktkooplieden aan te vragen. Let op: de beperkte aansprakelijkheidsverzekering komt hierbij te vervallen (en dus kiest u dan beter voor het Marktvisie jaarabonnement zonder verzekering). Voor de uitgebreide polisvoorwaarden verwijzen wij u naar de website van het Arnhems Assurantie Bedrijf B.V.

Aanvullende marktverzekeringen

Naast de aansprakelijkheidsverzekering kunt u zichzelf ook verzekeren tegen de meest voorkomende risico’s als markthandelaar. Het Arnhems Assurantie Bedrijf biedt diverse verzekeringen waarbij u zichzelf zo compleet kunt verzekeren als u zelf wenst. Voorbeelden zijn onder andere de inventaris / goederenverzekering, geldverzekering en eigen vervoerverzekering. Voor de uitgebreide premie- en polisvoorwaarden verwijzen wij u naar de website van onze verzekeringspartner:

Arnhem Assurantie Bedrijf B.V. (AAB)
Wichard Pontlaan 1
logo Arnhems Assurantie Bedrijf marktverzekering6824 GC  Arnhem
Telefoon: 026-3630000

www.aabnet.nl
info@aabnet.nl

 

Schademeldingen kunt u uitsluitend opgeven aan het Arnhems Assurantie bedrijf B.V.

Ook niet onbelangrijk: als u een Marktvisie Compleet jaarabonnement heeft, dan profiteert u niet alleen van een voordelige beperkte aansprakelijkheidsverzekering, maar kunt u ook tegen gereduceerde tarieven gebruik maken van hulp (reparatie en/of berging) bij pech onderweg. Kijk op markt-visie.nl/dienstverlening/pechhulp-voor-onderweg voor meer informatie over deze pechhulp.