Ga naar hoofdinhoud

Pechhulp voor onderweg

Heeft u momenteel een Marktvisie Compleetabonnement, dus inclusief de beperkte WA-verzekering, dan bent u heel 2021 (of tot het einde van uw abonnementsperiode, indien dat eerder is) ook verzekerd van snelle service mocht u onderweg stil komen te staan. Hiervoor heeft Marktvisie een overeenkomst met het AutoAssistentieteam, kortweg het AA-team. Maar wat mag u daar eigenlijk van verwachten?

Wat houdt de pechhulp in?

Het lidmaatschap geeft recht op hulp (reparatie en/of berging) bij pech onderweg tegen gereduceerde tarieven zoals vastgesteld door de organisatie. Voor een overzicht van de tarieven en buitenlandhulp kunt u naar de website www.aa-team.nl. U vindt alle benodigde gegevens voor het inschakelen van assistentie bij pech onderweg op uw lidmaatschapspasje.

Wie heeft recht op pechhulp?

Het lidmaatschap is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar en biedt slechts hulp zolang het abonnementsgeld op Marktvisie is voldaan. Bij een Marktvisie Compleetabonnement ontvangt u één keer per jaar een nieuw bewijs van lidmaatschap voor het AA-team. Hierop vindt u het te bellen alarmnummer, de geldigheidstermijn van uw lidmaatschap, uw lidmaatschapsnummer, contactgegevens van het AA-team en de meldcode die u nodig heeft om pechhulp in te schakelen.

Let op! Dit lidmaatschap geeft recht op korting bij pechhulp. Kosten voortvloeiend uit hulpverlening dienen direct afgerekend te worden met het bedrijf dat de hulp verleent.