Ga naar hoofdinhoud

Pechhulp voor onderweg

Met een Marktvisie Compleetabonnement, dus inclusief de beperkte WA-verzekering, bent u ook verzekerd van snelle service mocht u onderweg stil komen te staan. Hiervoor heeft Marktvisie een overeenkomst met het AutoAssistentieteam, kortweg het AA-team. Maar wat mag u daar eigenlijk van verwachten?

Wat houdt de pechhulp in?

Het lidmaatschap geeft recht op hulp (reparatie en/of berging) bij pech onderweg tegen gereduceerde tarieven zoals vastgesteld door de organisatie. Voor een overzicht van de tarieven en buitenlandhulp kunt u naar de website www.aa-team.nl. Voor assistentie en pech onderweg neemt u contact op met het alarmnummer 088-1121122.

Wie heeft recht op pechhulp?

Het lidmaatschap is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar en biedt slechts hulp zolang het abonnementsgeld op Marktvisie is voldaan. Bij een Marktvisie Compleetabonnement ontvangt u één keer per jaar een nieuw bewijs van lidmaatschap voor het AA-team. Hierop vindt u de contactgegevens van het AA-team en uw lidmaatschapsnummer van Marktvisie plus de benodigde meldcode.

Let op! Dit lidmaatschap geeft recht op korting bij pechhulp. Kosten voortvloeiend uit hulpverlening dienen direct afgerekend te worden met het bedrijf dat de hulp verleent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.