Ga naar hoofdinhoud

Dongense Jaarmarkt op 14 april

De Jaarmarkt van Dongen wordt gehouden op zondag 14 april. Deze markt telt ruim 200 kramen en enkele honderden meters grondplaatsen. Belangstellenden kunnen zich nog aanmelden voor deelname aan dit evenement.

Locatie

De jaarmarkt begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De Dongense Jaarmarkt loopt van de koepelkerk, Hoge Ham richting Jan Mertenslaan en via de korte St. Josephstraat richting Tramstraat tot aan de Ouwe Sok. Zowel op het Looiersplein als op het Biezenplein zijn terrassen ingericht met muziek.

Deelname

De Dongense Jaarmarkt is een initiatief van lokale winkeliers. Zij worden organisatorisch ondersteund door René van den Elshout, die verantwoordelijk is voor de indeling van de markt. Ondernemers die vorig jaar hebben deelgenomen zijn uitgenodigd, maar de markt biedt nog ruimte. Markthandelaren die belangstelling hebben voor deelname aan deze jaarmarkt, kunnen contact opnemen met de organisatie via een mail naar jaarmarkt@dongenpromotion.nl. Alleen handelaren wiens aanbod een aanvulling is op het al geboekte aanbod zullen worden uitgenodigd door de organisatie.