Ga naar hoofdinhoud

Drukte verwacht tijdens Hessendagen Heerde

Dit jaar vinden de Heerder Hessendagen plaats op de dinsdagen 12 juli, 26 juli en 9 augustus. De braderie wordt verzorgd door Apeldoorn 2000. Er zijn weer veel koopjes te halen in het Heerder centrum. De kinderen kunnen op elke Hessendag handel drijven op de kinderbraderie en zo een leuk zakcentje voor de vakantie bijverdienen. De kinderen kunnen dit jaar bij de VVV voor € 2,00 een plekje reserveren, er zijn maximaal 65 plekken, dus vol is vol! Tevens zijn er enkele attracties voor de kinderen. Het publiek kan goed vertoeven op de gezellige terrassen in het centrum. Op de eerste Hessendag is er `s avonds een optreden van Mannenkoor Anders dan Normaal. Op de tweede Hessendag is er een optreden van Ben the Banjoman en er is een standwerkersconcour. Voor de derde Hessendag is de organisatie nog op zoek naar een leuke activiteit.
Tijdens de Hessendagen is de Johanneskerk aan de dorpsstraat open voor bezichtiging van 13.30 tot 16.30 uur. Tijdens de openstellingen zullen er vrijwilligers in de kerk aanwezig zijn om de bezoekers te ontvangen en om eventuele vragen te beantwoorden. Tussen 14.30 en 15.15 uur speelt er een organist op het orgel en van 16.00 tot 16.30 uur is er samenzang.
Tevens is de toren open voor beklimming.
De braderie vindt plaats in het centrum van 14.00 tot 21.00 uur.
De Hessendagen worden georganiseerd door de Ondernemersvereniging Heerde in samenwerking met Apeldoorn 2000 en de VVV Heerde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.