Ga naar hoofdinhoud

Dubbel feest voor Tip Top op Bakkersplein

Het Bakkerspleintje maakt zich op voor twee feestelijke weekenden achter elkaar. Voor Tip Top Casuals is het dubbel feest. Precies een jaar geleden betrokken eigenaren Hans en Margé Castricum als eersten een winkelpand aan het Bakkerspleintje (op de hoek met de Dorpsstraat).

“Na de donkere wintermaanden zijn we maar wat gelukkig met het huidige weer” zegt Hans Castricum. “Iedereen kan daar weer vrolijk van worden. Wij zijn dat zeker, want de nieuwe collectie in onze winkel is prachtig en er staan een paar gezellige evenementen gepland op het Bakkersplein.”

Zondag 22 mei is er een grote voorjaarsmarkt én koopzondag in het dorp, met voor de kinderen leuke activiteiten op het plein. Het komende weekend zijn de winkels hier ook al open, want dan wordt de De Dubbele Lus gehouden. De hardloopwedstrijd is dit jaar gekoppeld aan een goed doel: het CAL d’HuZes-evenement voor KWF Kankerbestrijding.

Hans en Margé Castricum combineren dit evenement met hun eenjarig bestaan in het nieuwe pand. Iedere klant kan een bijdrage in een collectebus doneren voor KWF Kankerbestrijding en maakt daarmee kans op een nieuw, zelf samen te stellen outfit van ? 150,-. Tip Top Casuals stelt twee te winnen outfits beschikbaar (een damesoutfit van EDC Women en een herenoutfit van Esprit).

“Tip Top Casuals is trouwens niet de enige zaak die in actie komt voor het goede doel” benadrukt Castricum. “Ook veel andere winkeliers leveren een bijdrage. Zo zet Cosmo Hairstyling een grote tent neer op het plein waar men zich kan laten knippen voor het goede doel.”
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.