Ga naar hoofdinhoud

Duurzame markt Zeist

Na goedbezochte duurzame markten in 2014 en 2015 komt er ook dit jaar een duurzame markt in het centrum van Zeist. Op 25 juni wordt de duurzame markt gehouden op Belcour en in de Allegrotuin. Duurzame ondernemers kunnen zich aanmelden voor een gratis plekje op de markt.

blueberry

Op de markt zullen fair trade, biologische- en streekproducten worden verkocht. Ook is er ruimte voor lokale bedrijfjes die energiebesparing stimuleren of artikelen maken van duurzame of afvalmaterialen. Natuur- en Milieugroepen zijn welkom, evenals bedrijven die doen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Dit jaar wordt er onder meer samengewerkt met het Centrummanagement, dat zowel op 25 als 26 juni aandacht zal schenken aan het thema duurzaamheid.

Gratis plek

Wilt u een stand verzorgen op de duurzame markt op Belcour of in de Allegrotuin? Dan bent u van harte welkom. Belangstellenden kunnen zich tot 13 mei aanmelden via duurzamemarktzeist@odru.nl. Deelname is gratis.

Op de markt is een beperkt aantal kramen beschikbaar. We stellen de markt samen op basis van duurzame thema’s, met een divers palet van vooruitstrevende producten en diensten.