Ga naar hoofdinhoud

Echte samenwerking centraal bij Kreativ Events

Echte samenwerking met de deelnemers aan onze markten, daar staan we voor bij Kreativ Events Nederland. We willen duurzame relaties opbouwen met deelnemers én opdrachtgevers. Bij Kreativ Events staan daarnaast kwaliteit, toegevoegde waarde en uitstraling hoog in het vaandel. Benieuwd naar wat Kreativ Events voor jou kan betekenen?

Kreativ Events Nederland is ontstaan uit een drang naar innovatie. Tijdens de jaren dat wij markten en evenementen organiseerden voor andere bedrijven is het heel duidelijk geworden dat wij het anders wilden aanpakken. De oprichting van Kreativ Events Nederland was dus eigenlijk onvermijdelijk.

Toevoegen

Als eerste is het voor ons belangrijk dat een marktevenement echt iets toevoegt aan zijn omgeving. Dat doen wij om de lokale ondernemers te betrekken en de elementen van de omgeving te gebruiken. Wij kijken goed naar wat de doelstellingen zijn van de opdrachtgevers en daaruit creëren wij een speciaal concept voor het marktevenement.

Meedenken

Wij zagen dat deelnemers soms niet eerlijk worden behandeld door organisatoren. Daarom hebben wij ons voor Kreativ Events voorgenomen om een echte samenwerking aan te gaan met onze deelnemers. Wij staan altijd open om mee te denken en geven altijd eerlijk aan op welke markt één specifieke ondernemer wel of niet thuis hoort. Zo willen wij duurzame relaties opbouwen met onze deelnemers én opdrachtgevers. Ook geven wij onze deelnemers een kleine korting op een volgende markt als een markt onverhoopt is tegengevallen door bepaalde omstandigheden.

Kwaliteit

Ieder marktevenement zien wij als een nieuwe kans voor het creëren van een nostalgische markt zoals we die van vroeger kennen. Daarom vragen wij aan onze deelnemers om alleen kwalitatieve producten te verkopen en de kraam leuk te versieren. Ook stellen wij het op prijs als mensen echt de conversatie aangaan met de bezoekers en een leuke uitstraling hebben. Op die manier wordt de markt gewoon beter en draait iedereen meer omzet. Ook staan er altijd lokale ondernemers of entertainers op onze markt. Zo wordt een markt echt een onderdeel van de buurt waar de bewoners, bezoekers en natuurlijk de deelnemers op de lange termijn het meest baat bij hebben.

Aanbod

Kun jij je vinden in onze visie en biedt jij een leuk product aan met een goede uitstraling? Dan staan wij altijd open om de mogelijkheden te bespreken. Indien je meerdere markten tegelijk boekt, kunnen wij een leuke korting geven en kun je altijd een goede locatie op de markt onderhandelen.
Dus als jij ook gelooft dat wij een samenwerking kunnen aangaan waar we wederzijds voordeel uit kunnen krijgen, neem dan gewoon contact met ons op. Volg onze ontwikkelingen, want wij groeien snel en wij hebben nog een paar bijzondere verrassing in petto voor jullie dit jaar!
Meer informatie vind je op onze website: www.KreativEvents.nl

Kreativ Events