Ga naar hoofdinhoud

Eerst editie Marktvisie van 2021 op de mat

De eerste versie van Marktvisie 2021 ploft deze week op de mat. In deze editie een verhaal met retailspecialist Olaf Zwijnenburg. Hij ziet een grotere rol voor de markt in de steden en dorpen. “De redding van de binnensteden”, stelt hij zelfs.

Camiël Valladares, zoon van een Spaanse vader en Nederlandse moeder, startte met het verkopen van de lekkernij churros. Hij werd de bakfietschef www.senorchurro.nl. Een inspirerend verhaal over een enthousiaste ondernemer.

Positief

Saskia Vranken heeft ondanks de coronacrisis geen spijt van het inwisselen van haar werkzame bestaan als pedicure voor een plaats op de markt. En ook ondanks alles wat er in de wereld gebeurt, is CVAH-voorzitter Peter Reudink nog steeds positief over 2021, leest u in een interview met hem.

Divers

Verder diverse artikelen over de sluiting van sealbagautomaten, de uitbreiding van Bezorgbakkie naar Amstelveen, een bedrijf beginnen in coronatijd – volgens de KVK kan het met (helaas) als tegenhanger ook een artikel met de titel ‘Stoppen is ook ondernemen’. De Mobiele Markttrailer als toekomst voor de traditionele marktkraam, Eddy Wernsen over zijn nieuwe marktwagen en standwerkers die opnieuw de noodklok luiden.

Voor abonnees is het magazine hier online te lezen.