Ga naar hoofdinhoud

Eerste Marktvisie van 2018

De eerste Marktvisie van 2018 verschijnt deze week. Met uiteraard de nieuwe marktkalender van dit jaar, maar ook artikelen die het reilen en zeilen van de ambulante handel weergeven.

Verschillende interviews met collega-marktkooplui passeren de revue. Ook introduceren we een nieuwe rubriek: Door de ogen van de marktmeester. Lenny van Bokhoven koos als kind uit een marktondernemersgezin in plaats van een bestaan achter de kraam voor het vak van marktmeester. Sinds 2014 heeft zij in de Gemeente Sittard-Geleen maar liefst vijf verschillende markten onder haar hoede.

Kritiek AD haringtest en oliebollentest

Ook in Marktvisie nummer 1/2 – 2018 (een dubbelnummer) een artikel over het alternatief voor de AD haringtest, die net als de oliebollentest onder vuur ligt. Reacties op beide testen komen in deze uitgave aan bod.

Standplaatsen

Tevens is er aandacht voor het verschil in prijzen dat wordt betaald voor een standplaats. En we bezochten de Deventer vrijdagmarkt. Kortom, genoeg leesvoer voor de komende tijd.

Nieuwsgierig, maar nog geen abonnement? Bekijk hier de verschilllende abonnementsvormen.

Wilt u als organisator van een markt/braderie/fair uw evenement promoten, plaats dan een advertentie. Meer weten over de mogelijkheden, klik hier.