Ga naar hoofdinhoud

Eerste Marktvisie 2019

De eerste uitgave van Marktvisie in 2019 verschijnt deze week. Abonnees kunnen het magazine en vorige edities ook online lezen.

Vakblad Marktvisie, de eerste editie van 2019.

Op de cover van het januari/februari nummer van Marktvisie staat Willem Klepper. Hij staat al jaren met zijn snoepkraam op markten en bedacht ter gelegenheid van zijn 25-jarig marktjubileum een eigen dropje. Zijn zoon Huub hielp hem daarbij en samen hebben ze veel succes met Klepper & Klepper – De Beste Drop ooit. In een interview vertellen ze hun verhaal.

Marktbezoeken

Aan uiteenlopende markten zijn een bezoek gebracht om te zien wat daar speelt. Dit geldt voor de vrijdagmarkt in Zwolle, de warenmarkt in Gennep en de Exotische markt en Vogeltjesmarkt in Antwerpen.

Wetswijzigingen

Tevens is er een kort overzicht van de wetswijzigingen per 1 januari 2019. Maar ook het nut van een arbeidsongeschiktheidsverzekering wordt besproken. Een financieel vangnet achter de hand hebben, biedt rust en komt uiteindelijk het ondernemen ten goede.

Marktkalender

In elke editie is de marktkalender van drie maanden vooruit te vinden. In deze kalender worden alle jaarmarkten, braderieën en themamarkten (denk aan brocante markten, Pasar Malam events, boekenmarkten, antiekmarkten of kleinvee- en paardenmarkten) vermeld die door organisatoren aan Marktvisie worden doorgegeven.

Abonnementen

Abonnees kunnen het digitale magazine hier lezen. De printeditie komt deze week per post. Geen abonnement, maar wel nieuwsgierig? Bekijk hier onze abonnementsvormen.