Ga naar hoofdinhoud

Feestelijke 25ste editie Landgoedfair Mariënwaerdt

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt organiseert dit jaar voor de 25ste keer de Landgoedfair. Vanwege dit jubileum wordt de Landgoedfair, die dit jaar plaatsvindt van 21 tot en met 25 augustus, uitgebreid met feestelijke elementen.

Fair

De organisatie heeft standhouders op de fair gevraagd in te spelen op deze jubileumeditie. “Ook onze standhouders pakken dit jaar extra uit met hun producten en speciale aanbiedingen”, meldt Mariënwaerdt. Op het terrein is plaats voor een ruim aanbod standhouders, afgewisseld met terrassen en foodtrucks. “Er zijn zo’n 190 stands met kleding, accessoires en sieraden, (biologische) delicatessen, brocante, woonaccessoires en kleinmeubelen, leuke en nuttige artikelen voor in de tuin (ook planten) en nog veel meer.”

Demonstraties

Tijdens fair worden traditiegetrouw ook diverse demonstraties, workshops, wedstrijden en feestelijke activiteiten georganiseerd. Standhouders worden uitgenodigd onderdeel te worden van deze feestelijke editie. “Om een topevenement te organiseren selecteren wij standhouders op de Landgoedfair zorgvuldig op kwaliteit en originaliteit. Onze bezoekers vertrouwen erop dat wij hen ieder jaar opnieuw verrassen met een bijzonder, origineel en vernieuwend aanbod”, aldus de organisatie. Informatie voor standhouders is te verkrijgen via de website van het landgoed: https://www.marienwaerdt.nl/landgoedfair/standhouders