Ga naar hoofdinhoud

Finalisten ‘Beste Groenteman van Nederland’ bekend

Onaangekondigde bezoekjes resulteerden in zes finalisten
Tijdens een spannende halve finale van de wedstrijd ‘Beste groenteman van Nederland’ in Monster zijn de zes finalisten bekendgemaakt. Tien groentemannen drongen door tot de halve finale en zijn tweemaal onaangekondigd bezocht door een mysteryshopper en de vakjury.

Tijdens een bijeenkomst bij sponsor Koppert Cress onthulde juryvoorzitter Dick Meulblok welke finalisten op 19 september tijdens de vakbeurs AGF-Detail gaan strijden om de titel ‘Beste Groenteman van Nederland 2011′.

Trotse finalisten
De finale is onderverdeeld in twee categorieën: gevestigde handel (winkels) en ambulante handel (markt). In beide categorieën komen de volgende bedrijven uit:
Gevestigde handel
– Marco’s Groenten & Fruit uit Julianadorp
– Greenshop Ruud en Gerjoh van Appeven uit Valkenburg
– Houweling Fresh en Fruit uit Heemstede
Ambulante handel
– Pieter van Vliet uit Rijnsburg
– Groentebroers uit St. Philipsland
– Richards Groenten en Fruit uit IJmuiden

Hoog niveau
De juryvoorzitter merkte op dat het niveau van de deelnemers hoog is en de verschillen klein. De finale op 19 september belooft daarom een zeer spannende finale te worden. Tv-kok Rudolph van Veen gaat de finale presenteren. In totaal deden er dit jaar 65 groentemannen mee aan de wedstrijd. De wedstrijd wordt georganiseerd door AGF-CKO, Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD), HBAG Groenten en Fruit, AGF-Detailhandel Nederland en de Centrale Vereniging Ambulante Handel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.