Ga naar hoofdinhoud

Franchisecontact: nieuw event voor de Franchisebranche

Op zaterdag 10 maart 2012 van 10.00 uur tot 19.00 uur vindt in de Expo Haarlemmermeer de eerste editie plaats van het nieuwe event FranchiseContact. FranchiseContact brengt franchisegevers in contact met potentiële franchisenemers. Het evenement richt zich op franchising in de food, nonfood, detailhandel, horeca en dienstverlening.
 

De focus binnen het deelnemersaanbod ligt op de ruim 700 franchiseformules met gezamenlijk bijna 35.000 vestigingen in Nederland, brancheverenigingen, media en aan franchise gelieerde bedrijven.

FranchiseContact is méér dan alleen een beurs met standhouders. Het is hét event voor de complete franchisebranche. Naast een interessant programma van sprekers is er veel plaats voor beleving en inspiratie. De exposanten krijgen gratis extra ruimte ter beschikking om nieuwe, interessante, leuke en inspirerende producten te demonstreren.

Niet op of naast de stand maar elders in de hal, op neutrale wijze, zodat de bezoeker het kan ervaren zonder het gevoel te hebben het direct te moeten afnemen.

Door nauwe samenwerking met de grootste banensites van Nederland, gespecialiseerde bedrijven in werving en selectie en KvK verwacht FranchiseContact veel kwalitatieve en geïnteresseerde bezoekers die het zelfstandig ondernemerschap als Franchisenemer ambiëren. Niet alleen starters komen aan hun trekken, maar ook ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe groeimogelijkheden, bijvoorbeeld via shop-in-shop formules.
 

 

De kracht van het concept: relatief lage kosten, een 1-daags event en screening op bezoekerskwaliteit. De stands op FranchiseContact zijn uniform en identiek opgebouwd met een groot doek met daarop een bedrijfspresentatie. Klein en vernieuwend wordt zo niet ondergesneeuwd door groot en gevestigd.

 

Speciale actie

De eerste 25 standhouders ontvangen maar liefst € 700,00 korting en betalen slechts €995,00. Wel voor 16 december boeken. De beurs wordt gehouden in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen, nabij Amsterdam.

Voor meer informatie kijk op www.franchisecontact.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.