Ga naar hoofdinhoud

Frion Zomermarkt

Vrijdag organiseerde De Molenkamp, één van de dagcentra van Frion, opnieuw een gezellige Zomermarkt. Dit vond traditioneel plaats in de wijk Dieze-Oost aan de Molenkampsweg in Zwolle. De trotse cliënten verkochten eigengemaakte producten. Daarnaast konden bezoekers meedoen aan allerlei activiteiten zoals het rad van avontuur en zich laten schminken.

Een greep uit het aanbod zoals dat vrijdag op de Zomermarkt te vinden was: artikelen voor de aankleding van de tuin zoals vlinders op stok en planten, decopatch, tassen, kraamcadeautjes, woonaccessoires, sieraden en key cords. Ook aan de inwendige mens was gedacht. Een broodje hamburger, popcorn of eigengemaakte cake liet zich goed smaken. Voor kinderen was er nog een springkussen en kinderen konden zich laten schminken. Verder kon men genieten van een draaiorgel, een tafelgoochelaar en dansers.

Frion vindt het belangrijk dat mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid krijgen om hun talenten en mogelijkheden te laten zien. Dit zit niet alleen in de producten. Het gaat ook om het ontmoeten van anderen, het contact met mensen uit de buurt en de samenwerking in de maatschappij. Met hun onuitputtelijke energie en enthousiasme werken cliënten aan de mooiste artikelen voor deze zomermarkt. Daarnaast levert het voor de cliënten nieuwe werkopdrachten op. Op deze manier kunnen zij de maatschappij laten zien met welke producten zij een bijdrage leveren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.