Ga naar hoofdinhoud

Genomineerden ‘Beste Groenteman’ bekend

Marco Kros Fruithandel (Apeldoorn), Marlon Franken Groente & Fruit (Moerstraten), G.H. Derks & Zn. (Zutphen), Vos Groenten en Fruit (Wijk en Aalburg) en Groentebroer B.V. (Sint Philipsland). Dat zijn de genomineerden voor de verkiezing ‘Beste Groenteman van Nederland 2014-2015.

Alle halve finalisten zijn uitgenodigd voor een feestelijke bijeenkomst in Bunnik om het bereiken van de halve finale te vieren op maandag 14 juli. Ter promotie van hun winkel/kraam ontvangen ze poloshirts voor het hele verkoopteam, een oorkonde en een spandoek.

De halve finalisten worden de komende tijd bezocht door de vakjury. Op 1 september maakt de voorzitter van de vakjury de finalisten (drie gevestigde en drie ambulante groentemannen) bekend bij Peka Kroef. De top 3 speelt de finale van de wedstrijd Beste Groenteman van Nederland 2014-2015 op 22 september bij Rational. Uiteindelijk zullen dan op 30 september de winnaars van de verkiezing (gevestigd en ambulant) tijdens de vakbeurs AGF Detail in Houten bekend worden gemaakt.

Bron: bestegroenteman.nl