Ga naar hoofdinhoud

Geslaagde jaarmarkt Muntendam.

Op zaterdag 4 juni vond de alom bekende jaarmarkt van Muntendam plaats. Ieder jaar is dat weer een gebeuren die niemand wil missen! Een markt met veel diversiteit, een hele reeks van verkoopkramen en feestelijk amusement.

Ook de gemeente Menterwolde stond traditiegetrouw weer op de markt aanwezig met verschillende infostands over o.a. veiligheid, preventie en voorlichting. Tevens was er een promotieteam (versterkt door collegeleden) om mensen te enthousiasmeren voor Burgernet.

De politie was aanwezig voor het verstrekken van informatie over drugs, alcohol en verslavingen. Men kon ook een ME-bus bekijken en de Boa’s (buitengewoon opsporingsambtenaren) waren van de partij.

Burgemeester Eduard van Zuijlen was samen met een aantal collegeleden present op de jaarmarkt en men kon met hen speeddaten.

Verder had het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) een stand en het BOS-team zette eveneens haar beste beentje voor en had diverse activiteiten voor jongeren georganiseerd.

Voor degene die nog niet wist hoe verrassend en veelzijdig Menterwolde is; waren er diverse vrijwilligers op de markt aanwezig die aan de bezoekers infomeerden over de MenterAroute (fietsroutes, wandelroutes, themaroutes enz).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.