Ga naar hoofdinhoud

Gezellige jaarmarkt in Kedichem

Voor de 34ste keer wordt op zaterdag 3 september a.s. vanaf 10.00 uur de jaarmarkt op het gezellige kerkplein in Kedichem gehouden. Bijna 30 oude & nieuwe standhouders met een zeer gevarieerd aanbod hebben zich inmiddels aangemeld bij de vrijwilligers van de Kedichemse Bibliotheek die de organisatie in handen hebben. Geïnteresseerde standhouders kunnen zich nog tot 24 augustus a.s. aanmelden voor het huren van kramen via telnr. 0183-563015 of vanhouwelingen@chello.nl

Het belooft weer een gezellige happening te worden! Zo kunnen bezoekers lekker snuffelen tussen boeken, allerhande snuisterijen- en hobbyartikelen, brocante en 2e hands spullen. Bijna traditioneel is het winnen van mooie prijzen bij het darten, sjoelen, schieten, de Prijzen Perenboom van de Vrouwenvereniging en het Rad van Avontuur met populaire draaironden om 11.30 uur en 14.30 uur, verzorgd door de 55+ Soos. Voor de kinderen is er om 15.30 uur een ballonnenwedstrijd waarbij mooie prijzen te winnen zijn.

Komt u ook gezellig langs? U bent van harte welkom op zaterdag 3 september a.s. op het centrale Kerkplein in Kedichem. De rommelmarkt start om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Entree & parkeren: gratis.
 

Eén reactie op “Gezellige jaarmarkt in Kedichem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.