Ga naar hoofdinhoud

Gratis toegang ‘Het Late Lentefestival’

Lezers van Marktvisie krijgen gratis toegang tot ‘Het Late Lentefestival’ op zondag 29 augustus op Slot Zeist. Het evenement begint om 12 uur en biedt een keur van artiesten.

“Voor iedereen die markten of openluchtfeesten organiseert is ons Late Lentefestival een mooie gelegenheid om met een breed entertainmentaanbod kennis te maken”, aldus Stef Arntz van het gelijknamige artiesten- en evenementenbureau.

Programma

In de tuinen van Slot Zeist presenteren meer dan 150 acts hun programma. Op het programma staan onder andere acts van Corpus Acrobatics en De Bubbel van vrijheid. The Slampampers bieden muzikale feel good comedy en Noblesse Oblige is aanwezig met de koninklijke draagkoets. Deze brengt kinderen van de parkeerplaats naar de ingang van het park.

Coronaproof

“Na al die tijd gaan we er samen met u een groot feest van maken”, aldus Arntz. Het evenement moet voldoen aan de coronaregels. Daardoor is er een beperking aan het aantal gasten op het terrein. “Aanmelden is daarom noodzakelijk”, benadrukt de organisator. De toegangskaarten zijn aan te vragen via info@stef-arntz.nl.

Showtime

Het programma begint om 12.00 uur met een ontvangst door de Butler Brothers met de Koninklijke Bitterbal. Een half uur later staat de swingende openingsshow gepland.

Vanaf 13.00 tot 17.00 uur is er een doorlopend programma in tent, openluchttheater, Slotplein en park. De aanwezige artiesten komen uit Nederland, België, Duitsland, Spanje en Brazilië met onder meer de Balloon Giants met Japie en de Booooonensteak en de 4,5 meter hoge Grote vriendelijke reus. Voor openluchtactiviteiten zijn de acts ‘Fiets je eigen schilderij’, ‘De Kop van Jut-show’ en de ‘Marianne 3D-street-actionpainting’ aanraders.

Kaarten

De gratis toegangskaarten zijn te bestellen via: info@stef-arntz.nl

Lees ook: