Ga naar hoofdinhoud

Grootste brocante- en antiekmarkt in Flevoland op 6 september

De grootste brocante- en antiekmarkt in Flevoland is dit jaar op zondag 6 september. De markt maakt deel uit van het drukbezochte Almere Haven Festival.

Drukte tijdens de brocantemarkt 2019.
Foto: Maarten Feenstra

In september wordt de havenkom in Almere Haven omgetoverd tot een gezellige en populaire brocante- en antiekmarkt. Er staan ruim zestig stands, die een grote variëteit in producten bieden. Zo zijn er oude en antieke producten uit grootmoeders tijd, verzamelobjecten, meubels, curiosa, servies, glazen, bestek, zilverwerk en prenten. De markt maakt onderdeel uit van het drukbezochte Almere Haven Festival dat dit jaar van 4 tot 6 september wordt georganiseerd.

Druk

De markt trekt elk jaar erg veel bezoekers die de markt combineren met het ruime aanbod aan culturele activiteiten van het Almere Haven festival. Er staan bijvoorbeeld optredens en concerten van bekende orkesten en koren op het programma. Daarnaast zijn er verschillende proeverijen, een wijnfestival en een bierproeverij.

De markt is op zondag 6 september geopend van 11.00 – 18.00 uur. Parkeren in Almere Haven is gratis. Meer info is hier te vinden.

Foto: Maarten Feenstra