Ga naar hoofdinhoud

Grootste overdekte kerstmarkt in Tilburg

Op evenemententerrein ‘Het Laar’ in Tilburg vindt van vrijdag 18 tot en met woensdag 23 december de grootste overdekte kerstmarkt van Noord-Brabant plaats. Meer dan honderd kramen bieden gezamenlijke een keur aan feestelijke kerstartikelen, ambachtelijke lekkernijen, exclusieve tafeldecoratie, artistieke producten, heerlijke wijnen en andere artikelen voor de feestdagen aan. Meld u nu aan als kraamhouder en maak deel uit van deze fantastische aanloop naar het kerstfeest.

Overdekt

Met meer dan honderd kramen op het evenemententerrein ‘Het Laar’ biedt Tilburg onderdak aan de grootste kerstmarkt van Noord-Brabant. Deze bijzondere markt vindt plaats van vrijdag 18 tot en met woensdag 23 december en biedt een keur aan feestelijke kerstartikelen, ambachtelijke lekkernijen, exclusieve tafeldecoratie, artistieke producten, heerlijke wijnen, en meer.

Speciaal

Naast het Groot Tilburgs Kerstcircus worden voor de grootste kerstmarkt van Noord-Brabant grote spantenten gebouwd waarin 100 kramen beschikbaar zijn. Het Groot Tilburgs Kerstcircus is een begrip in Tilburg. Dagelijks bezoeken 3000 mensen het circus en dus ook de markt. Buiten de bezoekers van het circus worden er ook veel bezoekers speciaal voor de kerstmarkt verwacht.

Geschenkenmarkt

De markt wordt gepromoot als geschenkenmarkt. De plaats bij uitstek voor alle kerstinkopen onder een dak. Er wordt een grote reclamecampagne gevoerd in een straal van 30 km rondom Tilburg. Vanuit het hele land worden busreizen georganiseerd met combinatietickets voor het Kerstcircus en de markt. De markt is gratis voor de bezoekers en er is voldoende gratis parkeerruimte.

Deelname

Het is de bedoeling dat de hele markt in kerstsfeer is. De dekzeilen van de kramen zijn hierdoor ook uniform. Grondplaatsen worden alleen beschikbaar gesteld voor verkoopwagens waarvan eerst een foto gestuurd moet worden. Het is niet toegestaan om eigen kramen, zeilen, tenten en dergelijke op te bouwen. De kosten voor een kraam bedragen €420 (excl. BTW).

Belangstellenden voor een kraam krijgen na aanmelding een plattegrond toegestuurd met daarop de indeling van de kramen. Daarop kunnen kraamhouders hun voorkeurspositie aangeven op basis van beschikbaarheid. Na betaling van een waarborg van €50 wordt de kraam gereserveerd. Het totale staangeld moet voor 15 december voldaan zijn.

Informatie

Meer informatie over de Tilburgse kerstmarkt is te vinden op: www.kerstmarkttilburg.nl. Marktkooplieden die belangstelling hebben voor deelname aan de kerstmarkt, kunnen zich melden bij Sandy Mullens, e-mail: info@kerstmarkttilburg.nl of telefonisch: 06-12124141.

Bewaking

De markt  is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 20.00 uur. De waren kunnen blijven staan, want van 20.00 uur tot 10.00 uur is er bewaking door een erkend bewakingsbureau. Na vooraanmelding is het mogelijk voor standhouders om bij de markt een camper of caravan te plaatsen.

Aanvullend

De Tilburgse kerstmarkt is een dagje plezier voor het hele gezin. Naast een bezoek aan de markt, is er voor kinderen van alle leeftijden volop te genieten. Zo is er voor de kleintjes een volledig uitgeruste kinderopvang. Die kunnen daar een paar gezellige, goed verzorgde uurtjes beleven, terwijl de ouders lekker onbekommerd kunnen shoppen. Verder is er een mini kinderboerderij, voorzien van aaibare dieren. De enige echte Kerstman is ook van de partij.

Entertainment

Voor volwassenen is er buiten hetgeen de kerstmarkt te bieden heeft, ook volop overig vertier. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met het Groot Tilburgs Kerstcircus. Zo zijn er voortdurend diverse buitenvoorstellingen en heeft het circus dagelijks open huis. Er is dus ook gedacht aan bezoekers die na enkele uren kerstgevoel toch even aan wat anders toe zijn.