Ga naar hoofdinhoud

Helder (EK Standwerken 2017)

Bent u nieuw op de markt? Of juist een zeer ervaren koopman of -vrouw?
In beide gevallen is het prettig om een heldere kijk op de markt te hebben.
En die biedt Marktvisie u!

 

  • Marktvisie richt zich op de ambulante handelaar die zijn brood verdient op weekmarkten, jaarmarkten, braderieën en streekmarkten.
  • Als abonnee heeft u toegang tot de actuele marktkalender in het blad én op de website, zodat u altijd weet waar u zaken kunt doen.
  • Bij een compleet abonnement profiteert u van een voordelige marktverzekering (verplicht wanneer u met een verkoopwagen op de markt staat) en pechhulp onderweg.
  • Bij aanvraag van een nieuw compleet abonnement krijgt u, zo lang de voorraad strekt, een handige themomok als welkomstkado.

Iets voor u? Gebruik dan de actiecode op de sticker van uw in Enschede ontvangen exemplaar van Marktvisie en krijg bij aanvraag van een nieuw compleet jaarabonnement naast bovenstaande voordelen ook nog eens 20% introductiekorting op uw eerste abonnementsjaar. U betaalt dan slechts € 121,92 voor de eerste 12 maanden van uw abonnement en verzekering! Maar wacht niet te lang met aanvragen, want uw actiecode geldt slechts tot en met 30 juli 2017.

* * * Helaas: deze actie is afgelopen. Maar kijk vooral op www.markt-visie.nl/abonneren voor de mogelijkheden die er nog wel zijn. * * *