Ga naar hoofdinhoud

Helder (NK Standwerken 2017)

Beste deelnemer aan het NK Standwerken: gebruik de actiecode die u tijdens het NK heeft ontvangen voor úw heldere kijk op de markt!

 

  • Marktvisie richt zich op de ambulante handelaar die zijn brood verdient op weekmarkten, jaarmarkten, braderieën en streekmarkten.
  • Als abonnee heeft u toegang tot de actuele marktkalender in het blad én op de website, zodat u altijd weet waar u zaken kunt doen.
  • Bij een compleet abonnement profiteert u van een voordelige marktverzekering (verplicht wanneer u met een verkoopwagen op de markt staat) en pechhulp onderweg.
  • Bij aanvraag van een nieuw compleet abonnement krijgt u, zo lang de voorraad strekt, een handige themomok als welkomstkado.

Profiteer bij aanvraag van een nieuw compleet jaarabonnement naast bovenstaande voordelen ook nog eens van 20% introductiekorting op uw eerste abonnementsjaar. U betaalt dan slechts € 121,92 voor de eerste 12 maanden van uw abonnement en verzekering! Maar wacht niet te lang met aanvragen, want uw actiecode geldt slechts tot en met 30 september 2017.