Ga naar hoofdinhoud

Inschrijven Kibbeling Cup

Wie bakt de lekkerste kibbeling in Nederland? De Kibbeling Cup is een wedstrijd voor alle visspecialisten, zowel uit de gevestigde als ambulante handel. Inschrijven kan tot en met 27 maart.

De Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) is de organisator van de Kibbeling Cup. Met deze vakwedstrijd wordt er gezocht naar de beste kibbeling in Nederland en worden consumenten (uw klanten) hier actief bij betrokken.

Visspecialisten

Een van de doelstellingen van de VNV in 2017 is om consumenten en visspecialisten nader tot elkaar te brengen. Zo wordt er naast het nieuwe consumentenplatform ‘Verras je smaak met vis’ ook deze Kibbeling Cup georganiseerd.

Twee rondes

De wedstrijd bestaat uit twee ronden. In ronde één bepalen de consumenten via een online stemtool de winnaars (ingedeeld per provincie) en in ronde twee beoordeelt een vakjury deze provinciewinnaars om vervolgens een landelijke winnaar kiezen.

Inschrijven

Tot en met 27 maart kunnen deelnemers zich online inschrijven voor de Kibbeling Cup. Geef bij de aanmelding aan van welke vissoort u uw kibbeling bakt en welke verkoopprijs u hanteert. Inschrijving voor deelname kost €195 excl. btw per winkel/verkoopwagen. Hiervoor worden uw gegevens in de online stemtool toegevoegd, krijgt u promotiemateriaal voor in en rondom uw verkooppunt én ontvangt u het rapport met de cijfers en opmerkingen gegeven door uw klanten.

Kijk hier voor meer informatie.