Ga naar hoofdinhoud

Inschrijving 24Kitchen Foodtruck Awards

Wie heeft de beste foodtruck van Nederland? 24Kitchen organiseert voor de derde maal de 24Kitchen Foodtruck Awards en gaat daarbij op zoek naar de beste foodtruck van Nederland.

De vorige edities werden foodtrucks beoordeeld in categorieën, ditmaal is de organisatie simpelweg op zoek naar de foodtruck die uitblinkt in smaak, service en originaliteit. Alle foodtrucks in Nederland kunnen zich tot en met 17 mei 2017 opgeven voor de 24Kitchen Foodtruck Awards.

Jurering

Een professionele jury kiest uit de inschrijvingen 24 foodtrucks die strijden om de hoofdprijs. Vervolgens gaan zowel de jury als foodlovers uit het hele land proeven, proeven, proeven … totdat ze de beste foodtruck van Nederland hebben gevonden. Er zijn namelijk twee prijzen: de juryprijs en de publieksprijs.

Stemmen voor publieksprijs

Wanneer de 24Kitchen jury de top 24 foodtrucks bekend heeft gemaakt, start de wedstrijd en is het aan de foodtruckeigenaren om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Iedereen mag maximaal één stem per foodtruck uitbrengen via de website. De foodtruck die aan het einde van de wedstrijd de meeste stemmen heeft, wint de publieksprijs.

Naast de publieksprijs gaat de jury óók op zoek naar de beste foodtruck van Nederland. De foodtruck die in hun ogen uitblinkt in smaak, service en originaliteit wint de juryprijs.

De publieksprijs is al twee keer eerder uitgedeeld. In 2015 heeft Bollyfoods de felbegeerde prijs gewonnen en in 2016 won Broertjes Saté.